10 egészséges étkezés ötlet a kisgyermekek számára

Ez a 10 egészséges étkezés ötlet a kisgyermekek számára tápanyagokban gazdag étel, amelyet a kisgyermek vagy gyermek szeretni fog. Mindegyiket tesztelték kisgyermekeknél 15 hónapos kisfiunkkal, Lucával, és ő nem panaszkodott! Még nem beszél, de ez nem akadályozza meg abban, hogy tudassa velünk, amikor nem szereti az ételt. Azt hiszem, ezt meg tudja érteni, ha van gyereke.

Lehet, hogy a 10 egészséges étkezés ötlete a kisgyermekek számára nem a legkönnyebben elkészíthető 10 perc alatt, mint egy szendvics, keksz vagy nyers gyümölcs és zöldség. Egy kis erőfeszítést igényelnek (nem túl sokat), de ha időt szeretne fektetni gyermeke egészségébe, az egyik legjobb módszer az, ha tápláló, házi készítésű ételekkel látja el. Férjemmel és teljes munkaidős munkánk van, eltekintve a blog mellékprojektként történő létrehozásától. Igyekszünk egyensúlyt találni az egészséges és a tápláló ételek között anélkül, hogy órákat töltenénk a konyhában.

Mit várhatunk a 10 étkezés ötletünktől a kisgyermekek számára.

  • A 10 egészséges étkezés ötletünk kisgyermekek számára friss gyümölcsöt és zöldséget, növényi fehérjét tartalmaz, és legtöbbjük hüvelyeseket tartalmaz, amelyek remek vas- és rostforrások. Az ételeinkben csak az olyan természetes telítetlen zsírok szerepelnek, mint az avokádó vagy az olívaolaj.
  • 100% -ban vegetáriánus és tejtermékmentes.
  • Egyesek tartalmaznak glutént, de mindegyikük gluténmentes lehet.
  • A válogatósok számára néhány étkezési ötlet rejtett zöldséget tartalmaz.
  • Reggeli, ebéd és vacsora ötleteket kínálunk.
  • Étkezési ötleteink többsége remek, ha követed a BLW módszert, de pürékben és levesekben is tápláljuk Luca fiunkat.
  • Itt kaphatja meg ezt az aranyos Munchkin tálat, amelyet Luca számára használunk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here