Hagyma- és kecskesajt lapos kenyér

Meg inspirált minket, hogy egy jó barátunktól elkészítettük ezt az ízletes hagymás és kecskesajtot. A tavalyi esküvőnkre arra kértünk minden vendéget, hogy gondoljon ki egy vegetáriánus ételt, amelyet elhozhat a nagy napunkra. Az emberek nagyon meglepődtek, mert általában nem kérik, hogy vigyen magával ételt egy esküvőre, de az esküvőnk az elejétől a végéig más volt. Megkértük a vendégeket, hogy küldjék el nekünk előre a receptet, amelyet főzni fognak, és az összes recepttel együtt készítettünk egy szép szakácskönyvet, amelyet mindannyiuknak ajándékba kaptak. Például hagymás és kecskesajtos süteményünket az esküvői szakácskönyvünk egyik receptje ihlette (köszönjük Caterina).

A hagymás kenyér gyakran Mallorcán készül, ahol élünk. Spanyolul Coca de Cebolla néven szerepel, és vegetáriánus családként néha ez az egyetlen elérhető vegetáriánus étel. Tökéletes fogás ételeket kínál, hogy bulikat, családi és baráti összejöveteleket, munkahelyi eseményeket vagy bármilyen más összejövetelt hozzon el.

Hogyan készítsük el a tökéletes hagymás és kecskesajtos lepénykenyeret

A receptünk két csavarral rendelkezik, amelyeket szívesen kiemelünk:

  • 50% teljes kiőrlésű lisztet használunk.
  • Fűszeres mézet adunk hozzá az Espicy spanyol cégtől, amely finom fűszeres szószokat készít. Ez a méz teszi egyedivé a hagymás és kecskesajtos lapos kenyeret. A lapos kenyérnek egyszerre ad édes és fűszeres ízt. Olyan finom, hogy nem tudjuk elég magasan ajánlani.

Az első lépés a tökéletes tészta elkészítése. Az Astra mallorcai pizzabázisnak hívja. Nekem, mint mallorcai embernek, ez csak egy normális alap, amelyet sok ételhez használunk. Receptünk 50% teljes kiőrlésű lisztet és 50% univerzális lisztet, olívaolajat, vizet és sót tartalmaz. Biztos vagyok benne, hogy eddig minden hozzávalója megvan. Csak általános liszt vagy teljes kiőrlésű búza felhasználásával készítheti el. Megállapítottuk, hogy a két liszt összekeverése tökéletes alapot nyújt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here